Jun 20, 2011, 8:04 PM

Моите неща 

  Poetry
601 0 6

Събуди ме отсечен шум

Звън от детската ми касичка

Която падна и разпръсна

Мечтите и надеждите събирани по Коледа

 

Благослових децата че ги има

Да приберат нещата ми от касичката

И си подадохме ръка

За да поемем всички рискове 

 

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??