18 oct 2009, 22:42

Мой 

  Poesía » De amor
708 0 4


Прегоряло кафе съм
аз във чаена чаша.
Силует съм,
във летните сенки се скрил.

 

Аз съм твоята кожа,
лежаща на плажа
и съм тайният грях,
смут във теб сътворил.

 

И вкусът съм
на твоята скрита любов,
и солта съм,
разравяща нощем сърцето ти.

 

И съм пагубна болест,
и съм рязък завой.
Аз съм твоя завинаги,
ти ще бъдеш ли мой?

© Енея Ендимион Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??