1 jul 2008, 6:47

Може би 

  Poesía » De amor
419 0 1



Moже би не знаеш,

може би не съм ти казвал,

може би не си видяла

или аз не съм ти позволил,

Може би е твърде късно да узнаеш

колко влюбен в теб съм бил.

 

Може би съм празен вече,

може би съм уморен,

може би дори не вярвам

да си спомниш ти за мен.

 

Може би е само лудост,

може би една лъжа...

Знам едно - някъде в сърцето си

аз винаги танцувам

с тебе... под дъжда...

 

 

© Емил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре дошъл и поздрави за хубавия стих!
Propuestas
: ??:??