Moже би не знаеш,
може би не съм ти казвал,
може би не си видяла
или аз не съм ти позволил,
Може би е твърде късно да узнаеш
колко влюбен в теб съм бил.
Може би съм празен вече,
може би съм уморен,
може би дори не вярвам
да си спомниш ти за мен.
Може би е само лудост,
може би една лъжа...
Знам едно - някъде в сърцето си
аз винаги танцувам
с тебе... под дъжда...
© Емил Всички права запазени