1 июл. 2008 г., 06:47

Може би 

  Поэзия » Любовная
418 0 1



Moже би не знаеш,

може би не съм ти казвал,

може би не си видяла

или аз не съм ти позволил,

Може би е твърде късно да узнаеш

колко влюбен в теб съм бил.

 

Може би съм празен вече,

може би съм уморен,

може би дори не вярвам

да си спомниш ти за мен.

 

Може би е само лудост,

може би една лъжа...

Знам едно - някъде в сърцето си

аз винаги танцувам

с тебе... под дъжда...

 

 

© Емил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добре дошъл и поздрави за хубавия стих!
Предложения
: ??:??