2 nov 2017, 19:05

Може би... 

  Poesía
277 1 2

Ако открия оживели

моите желания,
през твоите възможности... 
Ако се харесам  
чрез ръцете ти, 
пощеливо ненаситни  
за моя фин разкош...
Ако се захраня  
от неподражаеми идеи, 
допуснати, затова,
че съществувам... 
Ще се примиря, 
без драма, 
понякога да бъда кротка.

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??