Nov 2, 2017, 7:05 PM

Може би... 

  Poetry
279 1 2

Ако открия оживели

моите желания,
през твоите възможности... 
Ако се харесам  
чрез ръцете ти, 
пощеливо ненаситни  
за моя фин разкош...
Ако се захраня  
от неподражаеми идеи, 
допуснати, затова,
че съществувам... 
Ще се примиря, 
без драма, 
понякога да бъда кротка.

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??