7 mar 2019, 10:14

Може би... 

  Poesía » Filosófica
567 0 0

Автор: Генка Богданова

 

Може би защото пролетта
днес ме целуна с топли устни,
ме омая сладко песента
на птиците – певци изкусни.

 

Може би, защото лек ветрец
ласкаво косите ми погали,
скрития в душата ми щурец
буди чувства - зимен сън заспали.

 

Може би, защото си до мен,
и ме топли нежният ти поглед,
моят дух се чувства окрилен
и отново замечта за полет.

© Генка Богданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??