7.03.2019 г., 10:14 ч.

Може би... 

  Поезия » Философска
563 0 0

Автор: Генка Богданова

 

Може би защото пролетта
днес ме целуна с топли устни,
ме омая сладко песента
на птиците – певци изкусни.

 

Може би, защото лек ветрец
ласкаво косите ми погали,
скрития в душата ми щурец
буди чувства - зимен сън заспали.

 

Може би, защото си до мен,
и ме топли нежният ти поглед,
моят дух се чувства окрилен
и отново замечта за полет.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??