12 sept 2006, 9:36

Може би няма да боли толкова ... 

  Poesía
660 0 2
Може би няма да боли толкова, ако просто поседиш  до мен
и прочетеш болката в очите ми влажни.
Толкова малко ми трябва, за да достигна дъното празно,
и отново да опра глава в стъклата бледи и мрачни...

Може би няма да боли толкова, ако просто хванеш ръката ми,
за да знам,че поне някой днес ми вярва.
С пръсти лекичко да избършеш сълзите ми:
аз нямам нужда от повече, само някой с ласка да ме дарява...

Може би нямаше да боли толкова, ако знаех, че ще си тук,
когато утре отворя очи и се събудя.
Сънувам може би - дочух в съня си звук,
но дали осъзнавам всичко, пак се чудя...

Може би нямаше да боли толкова, ако знаех, че ще чувам гласа ти.
Просто искам да ме погледнеш и да ми кажеш какво виждаш в мен...
Може би нямаше да боли толкова, ако бяха искренни твоите очи
и беше останал с мен в съня ми, но не от съжаление, в тоз' прекрасен ден...

(Може би няма да боли толкова, ако знаех истината аз...
Прекалено много мечтая и прекалено много те искам...
Вледенява ме този страшен и непризнат страх,
но въпреки това, продължавам да дишам...)

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Христо,не само,че те помня,ами и се радвам,че си "при мен".Да,естестено,че ще си кажа мнението.Мерси много за мнението.
  • Поздрави Сандри!!!!Бях изчезнал малко,а и едва ли ме помниш.Стиховете ти са все по добри,за което много ти се радвам!!Вчера написах нещо и бих искал да ми кажеш мнението си-ще съм ти много благодарен.
Propuestas
: ??:??