7 jul 2023, 2:41

Мойте мисли споделям 

  Poesía
192 2 2

Основно правило на глухия е

да не чува какво е истина.

 

Не питай вярващият в какво вярва,

защото ще те излъже че вярва и.

 

На устатия устата не затваряй

той говори безсмислици.

 

Не лъжи когато не трябва

Просто е загуба на време.

 

Не храни куче, което не лае

то или глухо е или сляпо.

 

Не храни сития...

на гладния дай.

 

Очите за истина никога не затваряй,

на добрия вратите отваряй.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви ,Приятели !!!Младене,Ники!!!Хубави почивни дни!!!
  • Задъхани сентенции, раждащи поезия, ни поднасяш, Ачо.
    Да си глух за истината си е Божие наказание! Поздравление.
Propuestas
: ??:??