Основно правило на глухия е
да не чува какво е истина.
Не питай вярващият в какво вярва,
защото ще те излъже че вярва и.
На устатия устата не затваряй
той говори безсмислици.
Не лъжи когато не трябва
Просто е загуба на време.
Не храни куче, което не лае
то или глухо е или сляпо.
Не храни сития...
на гладния дай.
Очите за истина никога не затваряй,
на добрия вратите отваряй.
© Ангел Всички права запазени