Мокра
Дъждът мокри косите.
Ти стоиш студен,
за кой ли път подред.
С пълна сила
се завръща моят ужас.
Да не знам за мислите ти,
да не сме приятели.
Росата мокри пръстите.
Ти стоиш завладян
от поредния си блян.
Трудно е да те достигна
или пък да те изтрия.
Мокрите ми дрехи прозират.
Не мога да те крия самотно
в сърцето ми свито.
Не мога да те обичам до смърт
или до лудост.
Не съм ти нужна мъртва.
Кожата ми влажна е,
със съмнения пропита .
Съмнявам се, че ме виждаш.
Съмнявам се, че ме мислиш.
Съмнявам се, че ме искаш.
© Todos los derechos reservados