30 jun 2009, 13:06

Молба 

  Poesía » De amor
621 0 3

 

 

                Върни ми любовта, с която те проклех!

                Върни ми мислите среднощни!

                Върни къдриците ми в полет лек!

                Върни ми тихата тревога!

                Върни вината и върни ми прошката!

                Върни соления воал в очите ми!

                Върни по кожата ми - молеща -

                уханието на треви притихнали!

                Върни ми угризенията и страха!

                Върни смеха ми - низ желания!

                Върни вика от болка и гнева -

                преВърни ги в придихание!

                Върни ми жаждата за вятър,

                под ноктите върни въпросите разпръснати!

                Върни ми шала с самотата,

                върни ми и дъжда по пръстите!

                Върни ми слънцето, луната и звездите!

                Вземи единствено покоя!

                Върни мъглите - в мен да скитат!

                Върни ме! Искам да съм моя!           

                             

 

       

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??