29 jun 2010, 13:56

Молба 

  Poesía » Otra
442 0 0

Дълбоко в сърце ми дълбай,

всичко ненужно изтръгни до край,

ярост, злоба, разпри, вражди,

всичко Те моля, Ти премахни.

 

Свята десница положи,

злото из корен изтръгни,

свобода завинаги настани.

Своето име прослави.

 

„За Тебе няма невъзможно нещо”

-         това са Божии святи слова

да бъдат за мене съдба,

за да живеят в свобода.

 

Пред Тебе заставам в моление,

моля за Твоето благоволение,

словото си верно утвърди,

дело в мен извърши.

 

 

Дар от небе.

© Доми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??