27 jun 2007, 0:58

Молитва 

  Poesía
764 0 11


  Грешна съм.
  Прости. От обич е.
  Не моля.
  Гордо гледам те в очите
  и с усмивка сърцето си притискам,
  обич моя.
  Страст неизживяна ме раздира
  и много страх и болка,
  обич моя.
  Не моля.
  Искам те.
  От лудост не. От обич е.

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??