За теб сега с обич се моля
да блесне в погледа не само сълза
с жажда живота сама да поискаш
с усмивка да изправиш стройна снага
Да вярваш, че е възможно
коварната болест да победиш
да вярваш в живота красив и усмихнат
в слънцето сутрин, изгряло във твоите дни!
Бори се ,приятелко моя, и вярвай в живота, във мен
и знай, че сега ние живота и аз сме на твоя страна!
Посветено на Копин, която се бори с тежко заболяване
© Дафина Николова Todos los derechos reservados