20.07.2022 г., 20:02 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
348 1 1

Молитва

 

За теб сега с обич се моля

да блесне в погледа не само сълза

с жажда живота сама да поискаш

с усмивка да изправиш стройна снага

Да вярваш, че е възможно

коварната болест да победиш

да вярваш в живота красив и усмихнат

в слънцето сутрин, изгряло във твоите дни!

Бори се ,приятелко моя, и вярвай в живота, във мен

и знай, че сега ние живота и аз сме на твоя страна!

Посветено на Копин, която се бори с тежко заболяване

© Дафина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??