Jul 20, 2022, 8:02 PM

Молитва 

  Poetry » Other
217 1 1

Молитва

 

За теб сега с обич се моля

да блесне в погледа не само сълза

с жажда живота сама да поискаш

с усмивка да изправиш стройна снага

Да вярваш, че е възможно

коварната болест да победиш

да вярваш в живота красив и усмихнат

в слънцето сутрин, изгряло във твоите дни!

Бори се ,приятелко моя, и вярвай в живота, във мен

и знай, че сега ние живота и аз сме на твоя страна!

Посветено на Копин, която се бори с тежко заболяване

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??