24 feb 2011, 14:54

Молитва 

  Poesía » De amor
585 0 3

Погледни ме, Любов, погледни ме
с твойте чисти, красиви очи
и с росата си в тях - изплачи ме,
превърни ме в шептящи сълзи.

Говори ми, Любов, говори ми,
нека чуя отново гласа,
с който галеше моето име
с нежни думи - раними цветя.

Докосни ме, Любов, докосни ме
с твойте топли и силни ръце
и със вятъра ти понеси ме,
нека бия и в твойто сърце.

Целуни ме, Любов, целуни ме
с нежни устни и с нежна душа
и с очите си пак - запали ме,
искам с теб аз до край да горя...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??