18 dic 2006, 23:15

Молитва 

  Poesía
666 0 3
           Закриляй, Боже, пролетта ми,
           защото е безумно млада,
           защото тялото, душата ми
           ще изгорят на пролетната клада...

           Закриляй,Боже, младостта ми,
           защото е фатално нежна...
           Защото кладата е любовта ми,
           а огънят е неизбежен!


                    1992 г

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??