Dec 18, 2006, 11:15 PM

Молитва 

  Poetry
673 0 3
           Закриляй, Боже, пролетта ми,
           защото е безумно млада,
           защото тялото, душата ми
           ще изгорят на пролетната клада...

           Закриляй,Боже, младостта ми,
           защото е фатално нежна...
           Защото кладата е любовта ми,
           а огънят е неизбежен!


                    1992 г

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??