7 jul 2010, 22:42

... моля те, ела!... 

  Poesía » De amor
653 0 0

                       Една душа ранена скита

                       и търси тя покой и мир,

                       но в този свят - изпълнен с болка -

                       не ще ги срещне тя.

                                    И в миналото си тя вижда

                                    една любов, една тъга...

                                    любов и първа, и последна,                 

                                    любов едничка на света.

                      Очите ми все тебе търсят,

                      сълзите ми към теб текат,

                      ръцете ми все тебе милват

                      и търсят те със страх в нощта...

                                       Сърцето ми за теб жадува,

                                       за теб копнее то сега,

                                       то знае - краят наближава

                                       и прави път към вечността...

                        И щом настане тиха вечер,

                        и щом звездите заблестят...

                       към теб отправям взор далечен

                       и шепна -  моля те, ела!...

© Ася Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??