Една душа ранена скита
и търси тя покой и мир,
но в този свят - изпълнен с болка -
не ще ги срещне тя.
И в миналото си тя вижда
една любов, една тъга...
любов и първа, и последна,
любов едничка на света.
Очите ми все тебе търсят,
сълзите ми към теб текат,
ръцете ми все тебе милват
и търсят те със страх в нощта...
Сърцето ми за теб жадува,
за теб копнее то сега,
то знае - краят наближава
и прави път към вечността...
И щом настане тиха вечер,
и щом звездите заблестят...
към теб отправям взор далечен
и шепна - моля те, ела!...
© Ася Стоянова All rights reserved.