17 mar 2009, 6:46

Момче 

  Poesía » De amor
553 0 4

Едно момче се настани до мен,

в един прекрасен зимен ден.

Познавах ме се бегло, ей така,

а влюбих се някак на шега.

 

Сърцето му друга бе заела,

но не се стигна до дуела,

с приятеля му най-добър,

тя вече бе във вихър.

 

Останах ме и аз, и той сами,

ала не исках аз да стават драми.

Желания към него - много,

но държеше се той строго.

 

Едно момче е в моето сърце,

а исках да му кажа на уше,

за моите чувства - всичко,

а в замяна едно-едничко.

 

Стоя сама и пиша ред по ред,

и се чудя как завършва тоз куплет.

Момче, момиче и любов.

Господи! Животът е суров!

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??