Moмчето с ледено сърце
Обичам те и те мразя,
за тебе мисля всеки ден.
Искам аз от теб да се откъсна,
но...не мога,
цялата съм в твоя плен.
Сълзи във мен напират...
и иска ми се да ти кажа:''Край''
но нещо все ме спира,
безсилна съм пред тебе,знай.
Ти не можеш да обичаш
и аз не мога да те променя.
Сърцето ти от лед сковано е...
и аз едва ли някога
ще успея да го разтопя!
© Симона Todos los derechos reservados