Nov 12, 2006, 11:36 PM

Момчето с ледено сърце 

  Poetry
1272 0 2

                   
                     Moмчето с ледено сърце



                    Обичам те и те мразя,
                    за тебе мисля всеки ден.
                    Искам аз от теб да се откъсна,
                    но...не мога,
                    цялата съм в твоя плен.


                    Сълзи във мен напират...
                    и иска ми се да ти кажа:''Край''
                    но нещо все ме спира,
                    безсилна съм пред тебе,знай.


                    Ти не можеш да обичаш
                    и аз не мога да те променя.
                    Сърцето ти от лед сковано е...
                    и аз едва ли някога
                    ще успея да го разтопя!

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, Симона! Много е хубаво и чувственоАх, тези мъже с ледени сърца...Дори и да не успееш да разтопиш леда, дерзай напред с вдигната главаПоздрави и целувки
  • Ледено сърце ...
    може да се разтопи.
    Живей с усмивка на лице
    път към щастието намери.

    Поздрав и усмивка.
Random works
: ??:??