12 ene 2015, 23:26

Моменти на любов 

  Poesía » Otra
358 0 0

Обичам допира на пясъка,
допира на любовта,
обичам мириса на лятото,
мириса на любовта,
обичам усещането за безтегловност,
усещането за любовта,
обичам топлината на слънцето,
топлината на любовта,
обичам полъха на вятъра,
полъха на любовта,
обичам вечността на времето,
вечността на любовта,
но по обичам-живота в любовта,
а най-обичам-любовта в живота.

© Елизабет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??