12.01.2015 г., 23:26 ч.

Моменти на любов 

  Поезия » Друга
355 0 0

Обичам допира на пясъка,
допира на любовта,
обичам мириса на лятото,
мириса на любовта,
обичам усещането за безтегловност,
усещането за любовта,
обичам топлината на слънцето,
топлината на любовта,
обичам полъха на вятъра,
полъха на любовта,
обичам вечността на времето,
вечността на любовта,
но по обичам-живота в любовта,
а най-обичам-любовта в живота.

© Елизабет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??