Jan 12, 2015, 11:26 PM

Моменти на любов 

  Poetry » Other
357 0 0

Обичам допира на пясъка,
допира на любовта,
обичам мириса на лятото,
мириса на любовта,
обичам усещането за безтегловност,
усещането за любовта,
обичам топлината на слънцето,
топлината на любовта,
обичам полъха на вятъра,
полъха на любовта,
обичам вечността на времето,
вечността на любовта,
но по обичам-живота в любовта,
а най-обичам-любовта в живота.

© Елизабет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??