31 mar 2021, 22:15

Момиче като кокиче! 

  Poesía
300 0 0

Ти си много хубаво момиче,

прекрасно като кокиче.

Мисля за тебе ден и нощ

и животът се превръща във разкош!

Павлина се казваш

и никога не се отказваш!

Поли те наричам,

защото те обичам!

© Димитър Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??