31.03.2021 г., 22:15 ч.

Момиче като кокиче! 

  Поезия
272 0 0

Ти си много хубаво момиче,

прекрасно като кокиче.

Мисля за тебе ден и нощ

и животът се превръща във разкош!

Павлина се казваш

и никога не се отказваш!

Поли те наричам,

защото те обичам!

© Димитър Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??