31 мар. 2021 г., 22:15

Момиче като кокиче! 

  Поэзия
324 0 0

Ти си много хубаво момиче,

прекрасно като кокиче.

Мисля за тебе ден и нощ

и животът се превръща във разкош!

Павлина се казваш

и никога не се отказваш!

Поли те наричам,

защото те обичам!

© Димитър Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??