3 jul 2020, 14:53

Море 

  Poesía » Del paisaje
855 0 3

Корабите се носят в простора

В простора на морската шир.

Сякаш нямат умора

Сякаш с вълните правят си пир.

 

Ненаситни и жадни за морски вълни,

ненаситни в тези желания,

препускат към непознати страни

и само чайките им правят компания.

© Росен Николов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Обич в морскосиньо »

27 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??