3.07.2020 г., 14:53 ч.

Море 

  Поезия » Пейзажна
821 0 3

Корабите се носят в простора

В простора на морската шир.

Сякаш нямат умора

Сякаш с вълните правят си пир.

 

Ненаситни и жадни за морски вълни,

ненаситни в тези желания,

препускат към непознати страни

и само чайките им правят компания.

© Росен Николов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обич в морскосиньо »

27 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??