Jul 3, 2020, 2:53 PM

Море 

  Poetry » Landscape
852 0 3

Корабите се носят в простора

В простора на морската шир.

Сякаш нямат умора

Сякаш с вълните правят си пир.

 

Ненаситни и жадни за морски вълни,

ненаситни в тези желания,

препускат към непознати страни

и само чайките им правят компания.

© Росен Николов All rights reserved.

The work is a contestant:

Обич в морскосиньо »

27 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??