23 may 2021, 16:31

Море 

  Poesía » Otra
395 3 16

Бушува в мисълта море

и милост в бурята не знае –

ни котва в дъното ще спре,

ни бряг ще приюти в безкрая,

 

а корабът – въртящ се в кръг,

в солта на сетните си сили

се бори с ураганния обрат.

Дано останат всички живи...

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??