23.05.2021 г., 16:31 ч.

Море 

  Поезия » Друга
393 3 16

Бушува в мисълта море

и милост в бурята не знае –

ни котва в дъното ще спре,

ни бряг ще приюти в безкрая,

 

а корабът – въртящ се в кръг,

в солта на сетните си сили

се бори с ураганния обрат.

Дано останат всички живи...

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??