Бушува в мисълта море
и милост в бурята не знае –
ни котва в дъното ще спре,
ни бряг ще приюти в безкрая,
а корабът – въртящ се в кръг,
в солта на сетните си сили
се бори с ураганния обрат.
Дано останат всички живи...
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены