10 dic 2006, 20:12

МОРЕ 

  Poesía
574 0 5

МОРЕ

 

Ден.

Море и пясък,

слънчеви стрели,

красиви,

бронзови тела

на плажа...

 

Нощ.

Луна,

и плясък на вълни,

и шепот за любов,

а другото...

не може

с думи да се каже...

                         

© Даша Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??