10.12.2006 г., 20:12 ч.

МОРЕ 

  Поезия
582 0 5

МОРЕ

 

Ден.

Море и пясък,

слънчеви стрели,

красиви,

бронзови тела

на плажа...

 

Нощ.

Луна,

и плясък на вълни,

и шепот за любов,

а другото...

не може

с думи да се каже...

                         

© Даша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??