Dec 10, 2006, 8:12 PM

МОРЕ 

  Poetry
575 0 5

МОРЕ

 

Ден.

Море и пясък,

слънчеви стрели,

красиви,

бронзови тела

на плажа...

 

Нощ.

Луна,

и плясък на вълни,

и шепот за любов,

а другото...

не може

с думи да се каже...

                         

© Даша All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??