25 feb 2010, 9:49

Море 

  Poesía » Del paisaje
590 0 3

                 МОРЕ


Сам останах на немия пристан.

С безкрайно море над колене.

От бурите съм вечно орисан.

Да ме връхлитат вълните-коне.

Тук е пристан за чисти души.

Животът като вълна - неспокоен.

Изхвърля кораби и ги троши.

А във мене оставя пробойни.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??