11 ago 2010, 9:26

Море 

  Poesía » Otra
378 0 0

По пясъка пиша,

следи непознати оставям.

Мисля си -

как да забравя

това, за което мечтала съм.

Своите тайни със теб споделям, Море!

Необятност обхаща ме,

когато те гледам.

Малко страшно си и

шумно дори.

Мисля си,

колко ли

мрак непрогледен -

можеш с един замах да разрушиш.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??