По пясъка пиша,
следи непознати оставям.
Мисля си -
как да забравя
това, за което мечтала съм.
Своите тайни със теб споделям, Море!
Необятност обхаща ме,
когато те гледам.
Малко страшно си и
шумно дори.
Мисля си,
колко ли
мрак непрогледен -
можеш с един замах да разрушиш.
© Jivka Koleva All rights reserved.