25 jun 2011, 23:15

Море! 

  Poesía » Del paisaje
917 0 13

 

Море!

 

 

цветът ти, цветът ти, море...
когато със сенките здрачът

към теб пипала разпростре,
а аз по брега ти закрача...

когато лениво топаз
проблясва в гърдите ти живи,
 а с ритъма дишам и аз
и пак съм по детски щастлива...
когато очите без срам

с неистова страст те изпиват
и в моята същност оттам
вълшебството твое попива...
 цвета ти, цвета ти, море,
със себе си мисля да взема,
когато духът разбере,
че вече за път ми е време...

 

© Нелиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??