8 abr 2018, 17:40

Море од радости 

  Poesía » De amor
310 1 3

Еднаш неделно

пливам во море од радости

во костим од зелени треви

сеам камчиња на дното

се извивам во бранови од среќа

ја земам улогата на сирена

пливам далеку пред другите

о, море мое полно со радости

те молам не пресушувај.

 

© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??