1 sept 2012, 22:41

Море съм 

  Poesía » De amor
1284 1 7

От  пяната  родих се Афродита.

На слънцето безгрижието взех.

Душата ми е скрита в раковина.

Сърцето - обковано със седеф.

Танцувам с ветровете босоноги,

бленувам екзотични брегове.

Водите ми напиват еднорози,

корали пазят ме от врагове.

Пират  сърцето ми открадна.

Ограби раковината без срам.

Но любовта когато е кристална,

пиратът за душата е балсам.

© Катя Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??