Грабвай веслата, мили мой –
плавай, плавай,
все към мен.
Силен си.
Чайки сребърни
ще те водят
и вълни
от обич
край теб ще порят
белите следи.
Грабвай веслата, мили мой –
плавай, плавай,
все към мен.
На брега те чакам,
пясъчна от обич.
Силен си.
Моряк си.
Ладията наша
пълна е със дни и нощи –
хайде да ги преброим!
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados