22.05.2009 г., 12:21 ч.

Моряк си 

  Поезия » Любовна
1373 0 19

Грабвай веслата, мили мой –

плавай, плавай,

все към мен.

Силен си.

Чайки сребърни

ще те водят

и вълни

от обич

край теб ще порят

белите следи.

Грабвай веслата, мили мой –

плавай, плавай,

все към мен.

На брега те чакам,

пясъчна от обич.

Силен си.

Моряк си.

Ладията наша

пълна е със дни и нощи –

хайде да ги преброим!

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??